۱-ازمراکزی خرید کنید که اطلاعات به روز داشته باشند؛ مثلا اکثر گلابگیران برای تولید عرق نعناع گیاه نعناع خریداری میکنند گیاه نعناع را در مزارع اکثرا سمپاشی میکنند همین سم موقع عرق گیری وارد عرق مشود و بعد ازمصرف وارد رگها می شود مدتها در رگها میماند و باعث مشکلات میشود (نعنای سمپاشی شده مناسب برای گلابگیری نیست)
۲-عرق نعناع تازه به رنگ شفاف وتلخ مزه است هرچه رنگ کدر تر باشد زمان بیشتری از تولیدش می گذرد
۳-عرق نعناهای که بطعم فلفل میباشد اکثرا دارای اسانسهای شیمیایی مباشد که مضر
میباشند