عسل بهارگل


بسیاری از مشتریان در تماس با ما خواهان عسل بدون قند هستند. آیا عسل بدون قند داریم؟
در واقع عسل تشکیل شده است از 3 نوع قند ساکارز، فروکتوز و گلوکز و برخی مواد و املاح دیگر و با این تعریف اصلا عسل بدون قند بی معنی است.
اما منظور این خریداران چیز دیگری است. قبلا گفتیم که هر چه میزان ساکارز عسل کمتر باشد، مرغوبیت آن بالاتر است و این عزیزان در واقع خواهان عسل با ساکارز صفر هستند.
آیا عسل با ساکارز صفر وجود دارد؟
ساکارز عسل طبیعی کمتر از 3% می باشد و این عدد ممکن است به کمتر از 1% هم برسد اما صفر شدن آن کمی غیر ممکن است چرا که دقت تجهیزات آزمایشگاهی ما آنقدر زیاد نیست که بتوانیم ساکارزهای کمتر از 1% را با قطعیت اعلام کنید.
به عنوان مثال، اگر میزان ساکارز یک نوع عسل در آزمایشگاهی صفر اعلام شد، هیچ بعید نیست که همان عسل را در همان آزمایشگاه مجددا تست کنید و مثلا عدد 0.5% اعلام شود